fbpx

Jeg er tilbake!

Å begynne et nytt kapittel i livet er alltid spennende. Det har skjedd mye siden jeg la ned bloggen min Mekkehjørnet for noen år siden. Blant annet har jeg tatt Stella Charming sitt Bli Strikkedesigner-kurs, og jeg har altså lært så utrolig mye! Både når det gjelder å skrive oppskrifter og operere med avansert strikkematte, men også hvordan bruke kreativiteten min, markedsføring, bygge egen nettbutikk og alt som følger med det å skulle gjøre kreativiteten min til en god inntektskilde. Jeg har lært at livet er for kort til å ikke gjøre det man aller helst vil gjøre, og nå har jeg hoppet i det og skal virkelig kose meg med å dele mine design og andre kreative innfall med dere. Så her er meg og mitt, her er erimagi! Og jeg kan love dere at det blir gjennomgående erimagisk!

One thought on “Jeg er tilbake!

  1. Mona Iren says:

    Så koselig at du er tilbake Erica ?
    Gratulerer så mye med ny og flott nettbutikk.
    Likte Hveteåkerteppe veldig godt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *