fbpx

Slangetemmere. Nye design!

Jeg er superstolt og hoppende glad for å endelig kunne presentere dere for Slangetemmerne. Dette er den første designideen min som jeg fikk da jeg tok kurset til Stella våren 2018, og jeg har jobbet jevnt og trutt med den siden da. Etter forslag fra en god venninne så ble det to varianter av denne: Lille Slangetemmer er den originale ideen, og den går fra 1 til 10 år og strikkes på pinne 3. Den andre varianten heter Store Slangetemmer, er i størrelse 4-12 år, og strikkes på pinne 4,5 med dobbelt garn. Grunnen til at Store Slangetemmer ikke har de små størrelsene er rett og slett at den blir litt tykk med slangene under yttertøy og slikt. Og siden slangene er såpass store på denne så ville det sett litt overlesset ut. Som trebarnsmamma har jeg førstehåndserfaring. Lytt til erfarne fjellfolk, og slikt 😉

 

Begge modellene har god passform i bærestykket. Det er ofte at partiet fra armhulen og opp til halsen blir for lang på barnegensere, de små har jo ikke de helt samme proposjonene som oss voksne. Dette var viktig for meg å få til da jeg designet og regnet meg frem til de endelige oppskriftene.

 

Slangene blir unike for hver eneste genser som strikkes, fordi disse kan du strikke akkurat så lange du vil, og du kan ha så mange du vil. Du danderer, tråkler fast, broderer, dekorer og fikserer slik DU vil!

 

Tynne og lekre slanger i Lille Slangetemmer.

 

Tykke og kule slanger i Store Slangetemmer.


Så, hvilken ville du strikket og til hvem?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *