fbpx

Jeg er ikke bare garngal!

Garn er elsk, men det er søren meg stoffer også! Jeg har et godt lager av både stumme og levende stoffer, og det siste jeg har produsert av det førstnevnte er en lenge planlagt (og lovet) quilt til min lillesøster.

Hun fikk det egentlig til 30årsdagen sin i fjor, med lovnad om at den skulle være ferdig til bursdagen hennes dette året. Siden september i fjor har det nemlig vært ganske hektisk her med baby, oppussing, flytting og slikt, og det å sy et stort prosjekt samtidig har ikke vært aktuelt. Men nååå er den ferdig, og til tross for noen små unøyaktigheter (er tross alt bare quilt #4 jeg noen gang har laget, og den mest avanserte), så er jeg sabla godt fornøyd! Det er søsteren også, heldigvis.

Jeg har lært at man skal merke quiltene sine av en helt utrolig dame jeg følger: crazy mom quilts. Jeg begynte på nr 4, men har dokumentert de 3 andre.

Og om du lurer på om hun fikk noe til bursdagen sin i år? Jada, jeg la opp en ullkåpe for henne. Brukte mange fancy sømmer, overlockmaskinen min og gjorde ordentlig arbeide. Utrolig flott å kunne gi bort tjenester og hjelp i gaver.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *