fbpx

Hjemmelagde julegaver

Da var de beste/verste festlighetene over for vår del. Med 3 barn så kunne det blitt litt av en bråkete affære, men alle oppførte seg flott og likte både mat og gaver. Ikke så rent lite stolt og glad for det! Nå venter 4 dager med sjakk på tv, noe vi alle ser veldig frem i mot.

Jeg tenkte jeg skulle vise dere to av de hjemmelagde julegavene jeg ga bort i år. Vanligvis gir jeg bort hjemmelaget til de alleraller fleste, men i år har jeg hatt erimagi å tenke på, så tiden har rett og slett ikke strukket til. Kanskje til neste år? Uansett: Til min nevø på 3,5 år så sydde jeg en Paw Patrol-pute. Skulle tro at å sy sammen to kvadrater og sette inn en glidelås var enkelt. Det var ikke det. Jeg sleit skikkelig, men det ble ganske greit til slutt. Da gikk det faktisk bedre med puta til lillesøstra hans, og den har både rar form, applikasjoner og ører! Begge falt visst i smak da, så får være fornøyd med det 😀 Og jeg er flere sy-erfaringer rikere.

Mammaen min fikk også hjemmelaget gave av meg, og det var sokker i flerfarget mønsterstrikk som hun ønsket seg. Disse har jeg (selvsagt) designet selv, og mønsteret burde komme ut om ikke så alt for lenge.

One thought on “Hjemmelagde julegaver

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *