fbpx

Hagl. Nytt design!

Da kan jeg med glede ønske Hagl velkommen i nettbutikken min. Dette er et sokkedesign til voksne, og jeg har brukt garnene Sterk og Mini Sterk.

Den grønne og blå er strikket i Sterk og er strl 43. De to andre er strikket i Mini Sterk og er strl 40 og 38.

Ved å strikke med Sterk på pinne 3,5 mm oppnår man en bredere sokk, og en smalere variant får man ved å bruke Mini Sterk. Dette garnet er et forholdsvis nytt bekjentskap for meg, og jeg synes det er vanvittig godt å strikke med. Ikke minst kommer det i flotte farger. Garnet har blandingsforholdet 40% alpakka, 40% merinoull og 20% nylon. Det er luksus, det!

Sokken har god passform og mønsteret følger fotens kurver på en flatterende måte.

Sokkene går fort å strikke takket være det klassiske og repetitive mønsteret. Jeg ser ikke bort fra at denne mønstersekvensen vil dukke opp på andre plagg i fremtiden.

En flott samling Hagl. Selv etter å ha strikket 3 par på kort tid så er jeg ikke lei!

Jeg gleder meg til å se din versjon av Hagl!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *