fbpx

Hvetelue og Stellas presentasjon

Stella, min O store strikkedesignguru, har presentert meg på bloggen sin! Det har hun gjort med flere andre kursdeltakere, og i dag var det altså min tur. Det var litt skummelt, litt spennende og ganske gøy! I den anledning ville hun ha et bilde av meg, og det var ikke helt lett å oppdrive. Jeg liker meg ikke foran kamera med mindre jeg har noe å si, så for å løse problemet med manglende bilde av meg selv fant jeg ut at det var best å angripe situasjonen som en photoshoot. Jeg rigget opp kameraet oppe på spisebordet for å redde det unna små hender og tredde på meg mitt ferskeste (og ikke helt ferdige) design. Med Hvetelue på hodet så fikk jeg knipset hundreogsnørrogførti bilder, og noen av dem ble faktisk ganske ok.

HER finner dere innlegget til Stella!

Hvetelue i grått. Alpakka Tweed fra Du Store Alpakka.

Mama E Design er blitt en ganske god strikkedesignervenn, vi ble kjent da vi tok kurset til Stella samtidig. Hun selger fuskepelsdusker, og de er virkelig flotte og fluffy og lekre! Jeg har fire forskjellige hittil og kommer sikkert til å skaffe meg flere farger innen kort tid. De festes med trykknapp, så man kan skifte dusk etter vær og humør.

Hvetelue i okergult. Jeg virkelig ELSKER denne fargen!

Hvetelua skal komme i 3 eller 4 størrelser, jeg har ikke helt bestemt meg ennå. Oppskriften skrives mens luene strikkes i alle størrelser, og etter korrektur og flere bilder vil den bli lansert. Uten å love noe så satser jeg på at den kommer ut før påsken banker på.

One thought on “Hvetelue og Stellas presentasjon

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *