fbpx

Hvetelue. Nytt design!

DA er dagen her, og Hvetelue er lansert! Den kommer i 5 størrelser, fra ca 50 cm omkrets til 60cm+. Det vil si at den passer fra ca 1,5 år og oppover.

Denne lua er litt lang til min 1,5 åring, men det er enkelt å justere ved å starte felleomgangene tidligere. Det er forresten veldig søtt med stor dusk til de små.

Jeg har valgt å designe denne lua i Alpakka Tweed fra Du Store Alpakka. Det er et herlig, entråds garn som kan strikkes på mange pinnestørrelser. Og det er nettopp den måten man justerer størrelsen på denne lua.

Fellingene følger mønsteret i lua. Slikt er ikke alltid lett å designe, så jeg er stolt over at jeg fikk til akkurat dette.

Jeg forsøkte å strikke lua i Puno fra Rauma, men det ble ikke så veldig fint, syntes jeg. Det trakk seg ikke sammen ordentlig og ga den spensten som Alpakka Tweed gir.

Lillesøster tok med seg den grå lua hjem etter fotoshooten. Synes det var en bra deal for oss begge!

Oppskriften ligger for salg her, og dersom du er ute etter supre fuskepelsdusker så kan du shoppe disse hos Mama E Design.

Mitt aller første luedesign, dere! Tenke seg til! Dette ga mersmak, så jeg håper jeg får designet mange flere hodeplagg fremover.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *