fbpx

Revebjelle. Nytt design!

Altså, Revebjelle ble lansert 12.03.2019, og jeg skriver bloggposten først nå? Til mitt lille forsvar har jeg vært ekstremt travel siden den tiden, men Revebjelle fortjener en skrytepost som alle de andre designene mine selv om den kommer litt på etterskudd. Revebjelle ble faktisk ferdig i 2018, men min lillesøster var ikke tilgjengelig for å være modell før utpå våren, så dette sjalet er egentlig vant til å ta seg litt god tid 😀 Men det er vel verdt å vente på!

Garnet jeg har brukt i oppskriften er to av garntypene som selges hos Charmis. Jeg hadde lyst til å vise hvordan Revebjelle kan strikkes i hvilket garn som helst. Njaa, kanskje ikke i tykt garn på pinne 7 mm, men fra pinne 5 mm og nedover går det nok greit. Jeg har ikke fått testet ut dette selv ennå fordi jeg som regel foretrekker tynnere pinner 😉

I garnet Pixie blir sjalet finmasket og florlett!
I Rose Alpakka blir sjalet litt tungt og ligger pent og trygt rundt halsen. En skikkelig luksusfølelse!

Jeg ville designe et sjal som var halvmåneformet og med en fin kant, og som var lett å strikke. Det har jeg virkelig lyktes med! Ruflekanten er superfin, og jeg har vært skikkelig teknisk og flink og til og med laget en instruksjonsvideo for hvordan den ene økningen i dette sjalet strikkes. Den finner du her!

Se så nydelige rufler! Det følger med både diagram og skriftlig instruksjon til hvordan disse strikkes, så dette klarer nok de aller fleste. Min lillesøster er nybegynner og er i gang med sitt tredje Revebjelle 😀 Slik vet jeg at dette er en skikkelig god oppskrift!

Revebjelle ligger i nettbutikken min og venter på deg her!

Og du, dersom du vil ha garnpakke på herlige Revebjelle så finner du dette hos nettbutikken Charmis, her: Garnpakker Erimagi. Gjett om jeg er stolt over at de vil samarbeide med meg! Det er ikke mindre enn skikkelig gøy! 😀 Ved å handle garnpakke får du med oppskriften på Revebjelle OG enten Rose Alpakka eller Pixie i valgfrie farger!

Så, hvilke farger kunne DU tenke deg å strikke Revebjelle i?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *