fbpx

Itsy-Bitsy Batsy pannebånd. Nytt design!

Flaggermus! Disse yndige, morsomme, flaksete dyra! Min eldste datter har arvet min sans for fantasy, og elsker drager og flaggermus og andre litt mystiske og fantastiske skapninger. Blant annet har hun to flaggermuskosedyr, Flaggi og Frank, som er favorittene hennes. Etter forespørsel fra henne så designet jeg Itsy-Bitsy Batsy, og planen er at dette ikke skal stoppe med pannebånd, å nei da! Jeg har planer om sokker og genser og kanskje også votter med det samme temaet. Flaggermus er jo flokkdyr, ikke sant?

Dette pannebåndet er fint i alle farger!

Dette pannebåndet er stretchy, og samme størrelse passer til minstejenta på 1 år og sønnen på 12 år. Og det tar mellom 24 og 30 gram pr pannebånd, og derfor er det stor sannsynlighet for at du har garn i lageret ditt som passer godt til et slikt pannebånd.

Å få et bilde av alle tre hvor de ser sånn nærmest ålreite ut alle sammen er en utfordring!

I forbindelse med denne oppskriften har jeg filmet nye teknikkvideoer som viser hvordan jeg fikser dette med lange trådsprang i flerfarget mønsterstrikk. Disse videoene finner du her. Og oppskriften på dette herlige pannebåndet finner du her!

Minstejenta har hodeomkrets på 50cm, og hun bruker samme størrelse som storebroren som har 54,5cm i omkrets.

Jeg gleder meg til å se hvilke farger du strikker i! Del gjerne både prosessen og bilder på sida mi på facebook eller i gruppa mi. Jeg elsker å ha nye kreative folk å snakke med, og vi er en trivelig gjeng der inne!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *