Litt informasjon før du leser videre

HVA JEG HAR TILGANG TIL OG KAN HJELPE DEG MED: 

1. Jeg kan på min side se om vedlegg har blitt sendt og åpnet i oppskrifts- og kursportalen.

2. Jeg kan endre e-postadresse dersom denne er feilregistrert.

3. Jeg kan sende ordremail på nytt eller også vedlegg dersom dette har blitt stoppet i systemet.

4. Jeg kan sjekke betalinger og om disse har gått igjennom, og jeg kan noen ganger se hvorfor de har blitt stoppet.

 

HVA JEG IKKE HAR TILGANG TIL OG IKKE KAN HJELPE DEG MED: 

1. Jeg kan ikke finne e-poster til deg i ditt eget e-postsystem. Om du ikke vet hvordan du finner frem i systemet ditt så få en person nær deg til å hjelpe deg.

2. Jeg kan ikke forklare deg hvordan du finner nedlastede filer på din enhet eller hvordan du skal lagre dem. Det finnes mange forskjellige enheter og operativsystemer.

3. Jeg kan ikke hjelpe deg med å printe ut eller printeroppsett. Dette må du få hjelp til på annet hold.

4. Jeg kan ikke jobbe døgnet rundt og har satt kontortid av en grunn. Jeg svarer ikke på e-post eller messenger i helgene, og ikke etter klokka 18 på hverdager. Send Messengermelding til Erimagi, ikke til meg privat om du ønsket hjelp via chat. Da er det lettere for meg å følge opp.

 

HUSK: Yrket mitt er strikkedesigner og kursholder, ikke teknisk support utover administrering av nettbutikk, kursportal og transaksjoner.

Salgsbetingelser og angrerett

OPPSKRIFTER: Når du kjøper en oppskrift hos Erimagi kan du laste ned oppskriften direkte fra kvitteringssiden du kommer til etter at kjøpet er gjennomført. Du vil også automatisk få tilsendt en e-post med lenke til din(e) nedlastbare fil(er). Det er ingen tidsfrist på å laste ned oppskriften. Det anbefales imidlertid at du laster ned og lagrer filene på et trygt sted så snart som mulig. Se fremgangsmåte lenger ned på siden.

KURS: Angreretten gjelder også kurs, men den faller vekk i det øyeblikket du laster ned kursmateriell og/eller får tilgang til kursvideoer.

Du har 14 dager angrefrist på alle produkter kjøpt hos Erimagi. Angreretten oppheves imidlertid i det øyeblikk du starter nedlasting av filer, ihht. kjøpsloven. Nedlasting starter når du trykker på en av nedlastingslenkene. Dersom du ønsker å benytte angreretten må du sende en e-post til [email protected] innen 14 dager fra kjøpsdato. Å ikke laste ned oppskriften innen 14 dager er ikke gyldig benyttelse av angreretten. Dersom du kjøper samme oppskrift flere ganger fordi du enten har glemt at du har kjøpt den tidligere, eller ved en feil, så send meg en e-post. NB: Angrefristen på 14 dager gjelder også her.

 

Under kan du se fremgangsmåter for hvordan du laster ned oppskriftene dine. 

Handleguide hos Erimagi 

Innlogging til kurs og oppskrifter er to forskjellige linker hos meg, siden de leveres av to forskjellige leverandører. Min leverandør for nettsted og kurs er Kajabi, mens oppskriftsbutikken min er hos Shopify. Benytt deg derfor av de to forskjellige linkene "Her finner du dine kjøpte oppskrifter", og "Her finner du dine kjøpte kurs" for å finne dine tidligere kjøp.

 

Prisene i nettbutikken og kursportalen er inkludert alle avgifter.

 

Levering av produkter 

KURS: Levering av disse avhenger av kurset form, men du vil alltid ha tilgang på kursmaterialet du har kjøpt (i den tidsperioden kurset gjelder for), ved å logge deg inn i kursportalen min. Her vil du også finne eventuelle nedlastbare filer som tilhører kurset. Du finner dine kurs ved å trykke deg inn via "Her finner du dine kjøpte kurs"

 

OPPSKRIFTER: Hos meg handler du nedlastbare filer. Umiddelbart etter at kjøpet er gjennomført vil du få tilgang til å laste ned oppskriften din, se bildet under.

 

Hvordan laste ned: Klikk på Download Now, og filen vil åpne seg i din enhets foretrukne PDF-leser. Dette avhenger av hva slags enhet du er på, om det er data, nettbrett eller mobiltelefon. Når filen er åpnet må du velge å lagre denne. Den er nemlig ikke lagret hos deg før du utfører denne handlingen.  

Du vil også få tilsendt en e-post med link til nedlastningssiden.

Se bildet under. Hvordan laste ned: Klikk på linken(e), og du vil bli sendt til en nedlastningsside (se nederste bildet). Trykk på "Download now", og filen(e) vil åpne seg i din enhets foretrukne PDF-leser. Dette avhenger av hva slags enhet du er på, om det er data, nettbrett eller mobiltelefon. Når filen er åpnet må du velge å lagre denne. Den er nemlig ikke lagret hos deg før du utfører denne handlingen. 

 

Du vil også ha tilgang til alle dine kjøpte oppskrifter ved å logge deg inn på nettbutikken min, under
"Her finner du dine kjøpte oppskrifter".

 


 

Har du ikke mottatt e-post?

Dersom du ikke har fått tilsendt e-post så må du først sjekke søppelposten din. Noen ganger så havner viktige ting der. Dersom du ikke finner den noen steder så er det en mulighet for at du har tastet inn feil e-postadresse da du gjennomførte handelen. I så fall, send meg en e-post og jeg vil ordne saken. Se ellers første innlegget på denne siden.