Handleguide hos Erimagi


 

Priser og betaling

Prisene i nettbutikken og kursportalen er inkludert alle avgifter.

 


 

Levering av produkter

OPPSKRIFTER: Hos meg handler du nedlastbare filer. Umiddelbart etter at kjøpet er gjennomført vil du få tilgang til å laste ned oppskriften din. Du vil også få tilsendt en e-post med link til nedlastningssiden.

Hvordan laste ned: Klikk på linken, og filen vil åpne seg i din enhets foretrukne PDF-leser. Dette avhenger av hva slags enhet du er på, om det er data, nettbrett eller mobiltelefon. Når filen er åpnet må du velge å lagre denne. Den er nemlig ikke lagret hos deg før du utfører denne handlingen. 

Du vil også ha tilgang til alle dine kjøpte oppskrifter ved å logge deg inn på nettbutikken min.

KURS: Levering av disse avhenger av kurset form, men du vil alltid ha tilgang på kursmaterialet du har kjøpt (i den tidsperioden kurset gjelder for), ved å logge deg inn i kursportalen min. Her vil du også ofte finne nedlastbare filer som tilhører kurset.

 


 

Har du ikke mottatt e-post?

Dersom du ikke har fått tilsendt e-post så må du først sjekke søppelposten din. Noen ganger så havner viktige ting der. Dersom du ikke finner den noen steder så er det en mulighet for at du har tastet inn feil e-postadresse da du gjennomførte handelen. I så fall, send meg en e-post og jeg vil ordne saken. 

 


 

Salgsbetingelser og angrerett

Oppskrifter: Når du kjøper en oppskrift hos Erimagi kan du laste ned oppskriften direkte fra kvitteringssiden du kommer til etter at kjøpet er gjennomført. Du vil også automatisk få tilsendt en e-post med lenke til din(e) nedlastbare fil(er). Det er ingen tidsfrist på å laste ned oppskriften. Det anbefales imidlertid at du laster ned og lagrer filene på et trygt sted så snart som mulig.

Kurs: Angreretten gjelder også kurs, men den faller vekk i det øyeblikket du laster ned kursmateriell og/eller får tilgang til kursvideoer.

Du har 14 dager angrefrist på alle produkter kjøpt hos Erimagi. Angreretten oppheves imidlertid i det øyeblikk du starter nedlasting av filer, ihht kjøpsloven. Nedlasting starter når du trykker på en av nedlastingslenkene. Dersom du ønsker å benytte angreretten må du sende en e-post til [email protected] innen 14 dager fra kjøpsdato. Å ikke laste ned oppskriften innen 14 dager er ikke gyldig benyttelse av angreretten. Dersom du kjøper samme oppskrift flere ganger fordi du enten har glemt at du har kjøpt den tidligere, eller ved en feil, så send meg en e-post. NB: Angrefristen på 14 dager gjelder også her.