Handleguide hos erimagi

Priser og betaling

Prisene i nettbutikken er inkludert alle avgifter.

Levering

Hos meg handler du nedlastbare filer. Når kjøpet er gjennomført vil du få tilsendt en kvittering på e-post med oppskriftsfilen som vedlegg. 

Klikk på vedlegget, og filen vil åpne seg i din enhets foretrukne PDF-leser. Dette avhenger av hva slags enhet du er på, om det er data, nettbrett eller mobiltelefon. Når filen er åpnet må du velge å lagre denne. Den er nemlig ikke lagret hos deg før du utfører denne handlingen. 

Om du har laget deg en konto hos meg så vil også tilgangen til oppskriften din ligge under Nedlastinger inne i fanen «Min konto». 

 

Har du ikke mottatt e-post?

Dersom du ikke har fått tilsendt e-post så må du først sjekke søppelposten din. Noen ganger så havner viktige ting der. Dersom du ikke finner den noen steder så er det en mulighet for at du har tastet inn feil e-postadresse da du gjennomførte handelen. I så fall, send meg en e-post og jeg vil ordne saken. 

 

Salgsbetingelser

Når du kjøper en oppskrift hos erimagi kan du laste ned oppskriften direkte fra kvitteringssiden du kommer til etter at kjøpet er gjennomført. Du vil også automatisk få tilsendt en e-post med lenke til din(e) nedlastbare fil(er). Det er ingen tidsfrist på å laste ned oppskriften. Det anbefales imidlertid at du laster ned og lagrer filene på et trygt sted så snart som mulig.

Angrerett

Du har 14 dager angrefrist på alle produkter kjøpt hos erimagi (www.erimagi.no). Angreretten oppheves imidlertid i det øyeblikk du starter nedlasting av filer, ihht kjøpsloven. Nedlasting starter når du trykker på en av nedlastingslenkene. Dersom du ønsker å benytte angreretten må du sende en e-post til post@erimagi.no innen 14 dager fra kjøpsdato. Å ikke laste ned oppskriften innen 14 dager er ikke gyldig benyttelse av angreretten. Dersom du kjøper samme oppskrift flere ganger fordi du enten har glemt at du har kjøpt den tidligere, eller ved en feil, så send meg en mail. Men angrefristen på 14 dager gjelder også her.