Vil du komme i kontakt med meg?

Jeg vil veldig gjerne snakke med deg dersom det er noe du lurer på og trenger hjelp med. Når det gjelder oppskriftsspørsmål kan det være vel så greit å poste spørsmålet på gruppa mi på Facebook. Jeg prøver å være tilgjengelig der så ofte jeg kan, men dersom jeg gjør andre ting (spiser middag, hjelper barna med lekser, designer nye og erimagiske ting etc etc), så er det alltids noen andre strikkere online som sikkert kan bistå med hjelp. Et slikt nettsamfunn er veldig hyggelig og lærerikt, så jeg anbefaler deg virkelig å bli med!

Dersom du ikke er på Facebook og/eller helst vil snakke med meg personlig, så send meg en e-post ([email protected]). Jeg leser denne flere ganger i uka, så du vil få svar innen kort tid, men en noe lengre ventetid enn via Facebook kan det nok tenkes at du må belage deg på.

Jeg har kontortid klokka 09 - 20 mandag til fredag. Dersom det er spørsmål av teknisk karakter, for eksempel hvordan du finner oppskriften din eller får lastet ned, så les Handleguide og salgsbetingelser og se om du finner svaret der.