Et elegant og lekent design som er forbausende lett å strikke. Den flotte ruflekanten gir sjalet en ekstra schwung og gjør at det legger seg pent rundt halsen. Du kan variere garn, størrelser og farger i det uendelige!

 


 

Størrelse:

Dette varieres med antall masker og tykkelse på garnet du velger

 

Garn:

Dette kan du variere i takt med hvor stort sjal du vil ha, men du må ha minimum 100 gram av tynnere garntyper for å få et sjal som er stort nok.

Jeg har brukt 100 gram Pixie fra  i hvert sitt sjal, 100 gram Rose Alpakka i det grå/hvite og 100 gram Røros Lammeull i det fjerde sjalet

 

Pinnestørrelse:

  • 3 mm på Pixie
  • 3,5 mm på Rose Alpakka

 

 

Dette er en oppskrift på designet Revebjelle. Det er en PDF-fil som du får tilgang til å laste ned umiddelbart etter at kjøpet er utført. Du vil få tilsendt bekreftelse på ordren din på e-post, og her vil du også finne oppskriften i linken "Vis bestillingen min". Du har også tilgang til ordren på din brukerkonto hos www.erimagi.no, under "Her finner du dine kjøpte oppskrifter". Dersom du vil lese mer om å handle hos meg kan du se på denne siden.


 79,-

inkl. mva.

 

Revebjelle fås også som garnpakke, med garn og oppskrift i ett: Erimagi garnpakker

Garnpakken selges hos www.charmis.no

Det grå og hvite sjalet er strikket i nydelig Rose Alpakka fra www.charmis.no og det gule er håndfarget Røros Lammeull fra Værbitt garn. Under er det to sjal i Pixie fra Charmis.