Bli med å strikke Sirkus, du også!

 

Sirkus er en skikkelig lekker hals i tofarget patentstrikk! Kurset er fullt av teknikkvideoer, skriftlige forklaringer, tips og triks. 

Lær å strikke denne nydelige halsen og bli samtidig med i et hyggelig strikkefellesskap! Vi har egen facebookgruppe med ivrige Sirkusstrikkere, og hvor jeg også er tilgjengelig for spørsmål dersom du lurer på noe. Du har tilgang til kurset i et helt år.

I kurset får du gode videoer og skriftlige forklaringer på hvordan du strikker tofarget patentstrikk.

Fordi det er så tydelige videoer og forklaringer underveis så passer dette kurset for de aller fleste strikkere, og det anbefales at du har en liten dose tålmodighet. Dette er en teknikk som krever litt konsentrasjon i begynnelsen, men som med det meste annet så går det mye lettere etter en stund.

Sirkus - kurs

299,-

Dette får du:

  • Oppskrift på halsen Sirkus
  • Videoer som viser alle teknikkene
  • Strikkefellesskap i lukket facebookgruppe
  • Tilgang til kurset i Kajabi-appen
  • Tilgang til kurset i et helt år
Kjøp nå

Hva tidligere og nåværende kursdeltakere sier om Sirkus:

 

Sirkus kurset var over all forventning! Hadde store problemer med å kunne ta pauser i strikkingen, da dette var innmari moro. Flotte og lærerike videoer i kurset på framgangsmåte. Her får man mye for pengene! Skal i dag kjøpe inn mere garn til å strikke flere Sirkus halser! Erica er en fantastisk læremester! 


- Heidi

 

Sirkus er helt fantastisk og ikke minst lærerikt! Jeg har hatt mange morsomme timer med å strikke min første, og i går kjøpte jeg faktisk garn til en mer! 

 

 

- Marianne